Elektrisk GO-KART
Dette projekt er en elektrisk go-kart til brug på indendørs go-kartbaner. Go-karten er en et år gammel DINO udlejningskart fra Roskilde racing center. Motoren er en mars 3001 ac motor. controlleren er en KBL 72301X fra kelly controller. Batterierne bliver A123 20ah celler. den kommer enten til at køre med 22 eller 44 celler.
Donorkarten før vi går igang
Her afprøves forskellige motorplaceringer med en "dummy" motor. Vi valgte at placere motoren bag føreren, da det giver mere plads til batterier, og ikke mindst plads til at kunne flytte rundt på batterierne, hvis man vil ændre på tyngtepunktet.
Controlleren bliver monteret der hvor motoren før var monteret.
Her er motoren blevet monteret.
Instrumenterne viser hvor meget strøm der er tilbage, og hvor meget strøm motoren trækker. Til venstre sidder en knap til baggearet, og til venstre sidder tænd og sluk knappen. I midten under urene sidder en lysdiode der gør det muligt at udlæse fejlkoder. Under den sidder et potmeter der gør det muligt at justere den regenerative bremse.
Så er de midlertidige batterier monteret og klar til en lille test.
Så blev den første gokart teste på Ballerup eventcenters indendørs gokart bane, men en midlertidig bly batteripakke. Det gik super godt. Nu må vi se hvordan det går med de rigtige batterier...